Hantverk

På grund av den pågående coronapandemin har vi pausat alla studiecirklar tills vidare. Vi följer utvecklingen noga och är beredda att sätta igång kursverksamheten igen med kort varsel.

Vi tar emot anmälan till våra kurser per telefon på 08-84 80 11 eller e-post: info@timmermansgarden.se. Glöm ej uppge personnummer (10 siffror) samt adress och telefonnummer!

Saknar du något i kursutbudet eller om du själv vill leda en kurs är du välkommen att höra av dig till oss.

Våra kurser sker i samarbete med NBV men du anmäler dig till oss. Vid anmälan, som är bindande, behöver du uppge kontaktuppgifter samt personnummer. Kursavgiften betalas före kursen början till plusgiro 40 95 14 – 7.  Material och litteraturkostnader tillkommer. Om du återtar din anmälan mer än en vecka före kursstart debiterar vi en administrationsavgift på 75:-. Återtar du anmälan mindre än en vecka före kursstart, är du skyldig att betala halva kursavgiften. Kursen kan ställas in om antalet deltagare blir för lågt.

Det lägre priset som anges vid vissa kurser gäller för medlemmar i Föreningen Timmermansgården.  Årsavgiften för 2020  är 100:-

HANTVERK

 

ÖPPEN KROKI
Varje onsdag kl 17.00-18.45 OBS! Dörrarna öppnas tidigast 10 minuter innan.
I samabete med KYO, som står för Konstmodellernas yrkesorganisation.
Under våren kommer du att få möjlighet att  teckna många olika modeller, både kvinnor och män.
Avgift: 100:-
Kom och betala i dörren!
Ta med eget teckningsmaterial.
Varje vecka

 

Kommentera